HOME # knowhow
 

Onze know-how

Onze stores geven de « finishing touch » aan uw interieurcreatie.

Door hun charme en elegantie scheppen zij een spel van licht en schaduw dat bijdraagt tot de verwezenlijking van een unieke atmosfeer in iedere omgeving.

Al onze stores worden vervaardigd in hout door geschoolde ambachtslui, met een bestendige zorg voor perfectie en met liefde voor een goed geleverd werk. Wij stellen al onze bevoegdheden en onze know-how tot uw dienst, ten einde uw interieurcreatie tot een prachtig resultaat te brengen.

Iedere store is een uniek element, met de hand vervaardigd, waar elke stap essentieel is. Wij beschikken over een uitgebreid gamma fijn uitgezochte houtsoorten van eerste keuze. Bij het vervaardigen van een store worden de lamellen één na één nagekeken.

Wij stellen u verschillende bedieningssystemen voor, van het klassiek “antiek” model in hout, tot de gemotoriseerde store die in de meeste hedendaagse domotica systemen integreerbaar zijn.

Wij gebruiken verschillende soorten verf, vernis en olie van hoge kwaliteit die voldoen aan de Europese normen betreffende kwaliteit en veiligheid. Zij worden aangebracht volgens milieuvriendelijke methodes.

Daarenboven hebben wij de mogelijkheid om aan uw interieurcreatie nog een persoonlijkheidstintje meer te geven dankzij ons kleurenonderzoekslaboratorium dat andere kleuren, tinten, loodwit, gelakte of speciale afwerkingen kan ontwerpen en uitwerkten in functie van uw verwachtingen.

En om uw wildste dromen waar te maken, kunnen wij onze houten lamellen bekleden met leder of hun een heel speciale afwerking geven zoals lamellen met bladgoud, zilver en koper… volgens de traditionele technieken van het bladvergulden.